yessMerhabalar, Bu haftanın ödül scriptini paylaşıyorum!
Daha fazlası için Youtube adresimizden en son ki videoya istediğin scriptin ismini yaz.
[Gizli içerik]
+,Merhabalar, Bu haftanın ödül scriptini paylaşıyorum!
Daha fazlası için Youtube adresimizden en son ki videoya istediğin scriptin ismini yaz.
[Gizli içerik]
++++++Merhabalar, Bu haftanın ödül scriptini paylaşıyorum!
[Gizli içerik]
thanksMerhabalar, Bu haftanın ödül scriptini paylaşıyorum!
[Hidden content]
++++++rep thanksMerhabalar, Bu haftanın ödül scriptini paylaşıyorum!
[Gizli içerik]
Merhabalar, Bu haftanın ödül scriptini paylaşıyorum!
[Gizli içerik]
eywMerhabalar, Bu haftanın ödül scriptini paylaşıyorum!
[Gizli içerik]
eywwMerhabalar, Bu haftanın ödül scriptini paylaşıyorum!
[Gizli içerik]
yesMerhabalar, Bu haftanın ödül scriptini paylaşıyorum!
[Gizli içerik]
niceHi, I am sharing this week's award script!
For more, write the name of the script you want on the last video from our Youtube address.
[Hidden content]
workingg ???Hi, I am sharing this week's award script!
For more, write the name of the script you want on the last video from our Youtube address.
[Hidden content]
123Hello, I'm sharing this week's award script!
For more, write the name of the script you want in the latest video from our Youtube address.
[Hidden content]